Image

MLE Experience Center

Kennismakingslunch

Op dit moment zijn er geen lunches

Maak kennis met MLE software

Ervaar kwaliteit in het MLE Experience Center

Maak kennis met kwaliteitssoftware voor SBR-rapportage, jaarrekeningrapport en dossieropbouw in het MLE Experience Center. Onder deskundige begeleiding nemen wij u stap voor stap mee in het samenstel- of controleproces.

U werkt aan uw eigen klanten en ervaart de intuïtieve werking van MLE software. U investeert een halve dag, wij zorgen voor een unieke kwaliteitservaring.

Wij bieden u deze unieke ervaring gratis aan.

Of maak kennis met MLE365 tijdens de lunch

Wilt u liever een korte demo van onze software combineren met een lunch? Dat kan tijdens de kennismakingslunches die we regelmatig organiseren. Van 12.00 tot 14.00 uur krijgt u een volledig beeld van MLE365, terwijl u geniet van heerlijke broodjes. Ook deze kennismaking bieden we u gratis aan.

Vragen?

Michiel Wijma beantwoordt ze graag. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06 81 60 72 13. U kunt Michiel ook bellen als u graag een demo bij u op kantoor wilt.

Bekijk een demo van MLE samenstel

Bekijk een demo van MLE controle

“Steeds meer accountants kiezen voor MLE software; daar ben ik trots op. En voor iedereen die nog niet overtuigd is van onze kwaliteit is er nu het MLE Experience Center. Daar kunt u zelf ervaren hoe goed het werkt.”

Michiel Wijma, directeur Make Life Easier