Image

MLE Experience Center

Kennismakingslunch

Er zijn op dit moment geen activiteiten gepland.

Maak kennis met MLE software

Ervaar kwaliteit in het MLE Experience Center

Maak kennis met kwaliteitssoftware voor SBR-rapportage, jaarrekeningrapport en dossieropbouw in het MLE Experience Center. Onder deskundige begeleiding nemen wij u stap voor stap mee in het samenstel- of controleproces.

U werkt aan uw eigen klanten en ervaart de intuïtieve werking van MLE software. U investeert een halve dag, wij zorgen voor een unieke kwaliteitservaring.

Wij bieden u deze unieke ervaring gratis aan.

Experience Center tijdelijk gesloten door coronavirus

Het MLE Experience Center is tot nader order gesloten. Toch willen we u graag MLE laten ervaren. Daarom zijn alle Experiences tijdelijk omgezet naar een live webinar. Op die manier kunnen we u onder deskundige begeleiding toch stap voor stap meenemen in het samenstel- of controleproces. Hiervoor maken we gebruik van Microsoft Teams.

Of maak kennis met MLE365 tijdens de lunch

Wilt u liever een korte demo van onze software combineren met een lunch? Dat kan tijdens de kennismakingslunches die we regelmatig organiseren. Van 12.00 tot 14.00 uur krijgt u een volledig beeld van MLE365, terwijl u geniet van heerlijke broodjes. Ook deze kennismaking bieden we u gratis aan.

Vragen?

Michiel Wijma beantwoordt ze graag. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06 81 60 72 13. U kunt Michiel ook bellen als u graag een demo bij u op kantoor wilt.

Bekijk een demo van MLE samenstel

Bekijk een demo van MLE controle

“Steeds meer accountants kiezen voor MLE software; daar ben ik trots op. En voor iedereen die nog niet overtuigd is van onze kwaliteit is er nu het MLE Experience Center. Daar kunt u zelf ervaren hoe goed het werkt.”

Michiel Wijma, directeur Make Life Easier