Gebruikerstraining MLE samenstel WEBINAR

Aangepast programma

Vanwege het coronavirus is het MLE Trainingscentrum tot nader order gesloten. Daarom hebben we deze gebruikerstraining tijdelijk omgezet naar een live webinar. Normaal gesproken gaan we gedurende het ochtenddeel van de training stap voor stap door de hele applicatie en gaat u in het middagdeel aan de slag met een eigen opdracht.

Voor het live webinar is de training ingekort tot een ochtend. Hierdoor is er geen ruimte voor het werken aan een eigen opdracht, maar we brengen wel een aantal praktijkcases in. Deze zullen we afstemmen op de vraag van de groep. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld; micro-entiteiten, consolideren en een gecombineerd rapport, Engelstalige jaarrekening, werken met parameters in de applicatie, tussentijds rapport, SBR rapportages en deponeren bij Digipoort etc.

Gereduceerd tarief

Wij bieden de gebruikerstraining als live webinar aan tegen een gereduceerd tarief van € 200 per persoon (normale prijs € 450). Wilt u toch liever de volledige gebruikerstraining volgen in het MLE Trainingscentrum? Kijk dan in de agenda voor de mogelijkheden.

Praktische informatie

Starttijd woensdag 27 mei 2020, 9.00 uur
Eindtijd woensdag 27 mei 2020, 12.00 uur
Prijs per persoon €200,00
Locatie Via Microsoft Teams
Wij accepteren geen inschrijvingen meer