Gebruikerstraining MLE samenstel ONLINE TRAINING

Aangepast programma

Vanwege het coronavirus is het MLE Trainingscentrum tot nader order gesloten. Daarom hebben we deze gebruikerstraining tijdelijk omgezet naar een online training via Microsoft Teams.

Normaal gesproken gaan we gedurende het ochtenddeel van de training stap voor stap door de hele applicatie en gaat u in het middagdeel aan de slag met een eigen opdracht. Voor de online versie is de training ingekort tot een ochtend. Hierdoor is er geen ruimte voor het werken aan een eigen opdracht, maar we brengen wel een aantal praktijkcases in. Deze zullen we afstemmen op de vraag van de groep.

Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld; micro-entiteiten, consolideren en een gecombineerd rapport, Engelstalige jaarrekening, werken met parameters in de applicatie, tussentijds rapport, SBR rapportages en deponeren bij Digipoort etc.

Gereduceerd tarief

Wij bieden de online gebruikerstraining aan tegen een gereduceerd tarief van € 250 per persoon (normale prijs € 450). Wilt u toch liever de volledige gebruikerstraining volgen in het MLE Trainingscentrum? Houd dan onze agenda in de gaten wanneer het Trainingscentrum weer geopend is.

Aanmelden

Aanmelden voor de online training kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Praktische informatie

Starttijd woensdag 10 februari 2021, 9.00 uur
Eindtijd woensdag 10 februari 2021, 12.00 uur
Prijs per persoon €250,00
Locatie Via Microsoft Teams

U bent van harte welkom!